« poslato: Mart 28, 2008, 10:59:35 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Ако нешто мрзим еее то је кад скинем филм па треба да нађем превод који је синхронизован са филмом! Значи, просто полудим кад ми текст иде напред, или касни за сликом!  Ево сад сам скинуо 15 (петнаест) превода, и ни један није синхрон са филмом!  Е сад, питам ја вас, шта да радим??? Да ли постоји неки програмчић помоћу којег могу, нпр. да скратим почетак филма за онолико секунди колико ми превод иде напред, тј. да додам неко време на почетак .avi записа за онолико колико ми превод касни, односно да исечем или додам неко време на филм? Или тако нешто?  Помагајте другови!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Mart 28, 2008, 11:00:37 pm » |
|
Ludaaa
|
nemoj da gledas film 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Mart 28, 2008, 11:03:01 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
nemoj da gledas film  Хехехехехе...! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Mart 28, 2008, 11:03:47 pm » |
|
Ivanch3
|
Baueru jel' si čuo za nas slučaj kad smo gledali Nebesko Kraljevstvo???? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Mart 28, 2008, 11:09:46 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
ЈоКјА?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Mart 28, 2008, 11:15:35 pm » |
|
Ivanch3
|
Gledamo mi film kod mene, a prevod je malo funky, čas žuri, čas kasni..... Prvi deo filma Srdjan podešavao, za drugi deo sednem ja.... Ja nikad to nisam radio na BS-u (kojeg inače i ne korsitim, pošto korsitim MV2 Player) I oni viču žuri, žuri, žuri... Ja mislio da žuri prevod... Ono žurila slika.... U jednom trenutku prebacimo mi na pola filma, kad tamo prevod sa početka  Ništa čačkao ja čačkao i vratim do kraja prevod pola sata  Trajalo je to jedno 20 minuta, i ja se okrenem prema njima i pitam ih šta ja treba da radim  Onda smo skontali šta treba i iz nekog razloga jedva sam ih ubedio da ja nameštam prevod 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Mart 28, 2008, 11:25:56 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Хахахаха! Као онај што пушта филмове у биоскопу! Јбт јел се неко сећа кад је био биоскоп у ЛА? Или у СМ? Страшно!
Имам и ја причу за Небеско Краљевсто- кад сам га нарезивао био је толико компресован, таман за један диск, али таман, значи није било места на диску 70 килобајта за превод, па сам превод морао да режем на флопи! Замисли оно, као убациш ЦД с филмом у драјв F а превод у А... Као да покрећеш неку програмчину за обарање сателита!
Одавно нисам био радио нешто тако глупо!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Mart 28, 2008, 11:50:38 pm Abracus »
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Mart 28, 2008, 11:27:36 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Mart 28, 2008, 11:55:44 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Ne mogu da verujem. Znači ovom Abracusu mozak radi 200 na sat kada odvaljuje ovakve stvari, pocepah se od smeha sa onom forom za obaranje satelita:DDDDDD
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ruku spasa kao u bajci, meni si pružila. Tvoj sam dužnik, čime da platim što si zaslužila. Za tvoju sreću moliću se svaki dan, i sve dok živim biću ti zahvalan.
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Mart 29, 2008, 12:25:25 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Subtitle workshop. http://www.urusoft.net/downloads.php?lang=1Ubaciš i film i prevod, nadješ prvu izgovorenu rečenicu, i podesiš da ti tad počne prevod. Ovo je najjednostavniji način.  Ako se ne budeš snašo, javi pa ću probati da tačno da ti napišem šta treba, nemam ga instaliranog.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Mart 29, 2008, 12:48:30 am » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Е то ми је требало! Хвала ти СИНеее! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Mart 29, 2008, 12:52:34 am » |
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Mart 29, 2008, 12:53:52 am » |
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Mart 29, 2008, 01:01:11 am » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
 Сећам се кад смо Пречасни и ја инсталирали неки програм за БлуТут предајник код мене, па смо пробали све могуће начине и позе инсталације- али није хтело да ради! Чак смо и скинули неки драјвер на јужнокорејском, а мој комп нема подршку за та слова, па ти сад знај где да притиснеш ОК, кад су у пољима сами квадрати и упитници... Елем, на крају смо, јееедва, одлучили се за опцију формуле један, односно F1 дугменцета, да да да кликнули смо на Хелп! Прогутали смо понос и завршили инсталацију за минут...  Од тада па до сада прво Хелп, па ондак на пут...! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Mart 29, 2008, 01:09:05 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Uuu, to ne valja.  Počeće da menjaju viceve iz programer u Abracus! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|