Nedelja, 28.10.2007. Tek što sam vratio kazaljku za jedan sat unazad, shvatih da sam obećao mom kumu da ću doći da ogledam derbi Sremske (ili kako li se već zove ta liga, nije ni važno) lige izmedju LSK-a iz Laćaraka i Radničkog iz Sremske Mitrovice (koji ima više laćaraca nego LSK

).
Vreme nikakvo..... A ja po običaju ne poslušah staru majku i uputih se na taj event potpuno neopremljen....
Probao sam da ubedim mog vernog saborca u ovim slučajevima Srdjana da ubedim da podje sa mnom, ali zbog učenja on je uljudno odbio da sa mnom prisustvuje tom jedinstvenom hepeningu

.
Taj dan sam doživeo mnogo iznenadjenja..
Iznenadjenje No.1: Ulaz na derbi 100 budjona!!!! Pa jeftinije su bile karte za utakmicu Crvena Zvezda - Bayern nego za ovaj "spektakularni" derbi.
Iznenadjenje No.2: LSK igra sasvim dobro i dominira u toku celog meča.
I na kraju Iznenadjenje No.3: Kiša!!!! Prokleta kiša..... ja nisam poneo kišobran.... tako mi treba kad ne slušam mamu

.
Utakmica za divno iznenadjenje je živa puna tempa, dosta prilika (više pred njihovim nego pred našim golom), i 2 prečke koje je pogodio Budiša + šansa koju je propustio Rajić krajem prvog poluvremena.
Ali kao što u fudbalu (kao i u životu), posle propuštenih šansi sledi kazna, i to u vidu bivšeg igrača LSK-a. Sladojević Draško poznatiji kao Krdža u 80 i nekom minutu postiže zaista lep gol sa iz slobodnog udarca za konačnih 1:0 za Radnički.
Tužan i pokisao vratio sam se kući gde sam konstatovao da sam zbog ove utakmice
B O L E S T A N!!!!!
Prokleti bili dok ne dodju laste i rode neću više da vas gledam!!!!