« poslato: Septembar 27, 2007, 05:25:15 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Дакле:
Кога бисте ставили, кога убацили- или још боље- КОГА ЗАУВЕК ИЗБАЦИЛИ ИЗ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Septembar 27, 2007, 07:50:27 pm » |
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Septembar 27, 2007, 09:56:37 pm » |
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 08, 2007, 11:24:48 pm » |
|
nisam_kao_on
|
da sam selektor.. podneo bi ostavq na licu mesta..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 09, 2007, 12:26:53 pm » |
|
Šuki
|
Ja mislim da bi Dejo Savicevic bio idealan da se vrati! Samo morao bi da igra po lepom vremenu, nemojte da se Dejo povredi! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 09, 2007, 12:27:44 pm » |
|
Šuki
|
Radovane, oastavka prihvacena! Moracemo pitati Cacija da preuzme funkciju! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 09, 2007, 12:29:50 pm » |
|
nisam_kao_on
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 09, 2007, 12:36:57 pm » |
|
Šuki
|
Ali posto vise nisi na funkciji, nemamo trenutno nikog kvalifikovanijeg ko bolje poznaje situaciju! Tako da je izbor definitivno pao na njega! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 09, 2007, 12:40:47 pm » |
|
nisam_kao_on
|
AKO JE TAKO... ONDA BANETU POSLE TEKME SLEDI PORCIJA MESA MANJE! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 09, 2007, 10:04:09 pm » |
|
Ivanch3
|
Vako vid' sad tim 3. Chorak Bane (kum) 6. Branislav Kuzminac (Shosha) 1. Cavic (rupa od golmana) 4. Neki lik iz grada (Bane kaze da valja) 8. Bosancic Milos (vredi) 5. Nezaboravni i nikad prezaljeni 7. Onaj mali sto je glup ko noc... Supica ## Ne znam ko je igrao vamo....  I posto nema mesta u desno moram 'vako 9. Savic Milos 10. Ne znam ko je znam da ja vise trcim od njega  13. (valjda) Rajic Srdjan (a.k.a. gel boy) A.K.A. znaci as known as 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Oktobar 10, 2007, 09:56:37 pm SIN »
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 09, 2007, 10:42:41 pm » |
|
Šuki
|
Mislis da bi ta reprezentacija mogla ravnopravno da se nosi sa Pecincima?! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 10, 2007, 11:42:06 am » |
|
nisam_kao_on
|
sa nestinom bi mooooooooozda izvukli remi... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 11, 2007, 07:14:37 pm » |
|
Ivanch3
|
nemoj tako mozda su prve trube sela, ali vrede.... 20 dinara 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Oktobar 12, 2007, 04:39:39 pm » |
|
nisam_kao_on
|
dao bi toliku lovu za njih???!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Oktobar 14, 2007, 04:08:51 pm » |
|
Ivanch3
|
Ne daj Boze  Ustvari ne daj 2 Bozeta : 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|