« Odgovor #45 poslato: Oktobar 23, 2007, 04:03:20 pm » |
|
Ivanch3
|
Pa naravno! A Bane Šošin najbolji strelac 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #46 poslato: Oktobar 23, 2007, 04:07:36 pm » |
|
Šuki
|
Znaci imaju dobru perspektivu!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #47 poslato: Oktobar 23, 2007, 04:09:26 pm » |
|
Ivanch3
|
Ove Nedelje igraju protiv Radničkog!!!!! TO SE MORA GLEDATI!!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #48 poslato: Oktobar 23, 2007, 04:40:36 pm » |
choki
Naseljenik

Van mreže
|
da,da samo vi mene nervirajte  ali pih vas ovom prilikom pozvao u nedelju na LSK da me malo bodrite protiv RADNICKOG iz SM-a????????!!!!!!!!ako ste za? oni imaju extra tim,ali mi naravno imamo MENE  pa vi sad probajte da odbijete.Jos ako bude ovako fino vreme[koje obozavam]ima da lete noge na sve strane-ali protivnicke!!!  i naravno OBECAVAM BAR 1 KARTON[vi birate boju 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #49 poslato: Oktobar 23, 2007, 07:41:45 pm » |
|
Šuki
|
OBECAVAM BAR 1 KARTON To ne moras ni da objasnjavas, znamo da ces se potruditi da ispunis nasa ocekivanja! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #50 poslato: Oktobar 23, 2007, 07:45:58 pm » |
|
Ivanch3
|
Taj jedan karton je siguran... To još nijednom nisi omanuo  Ali sledeći put kad ga dobiješ posveti ga barem nama 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #51 poslato: Oktobar 23, 2007, 08:14:35 pm » |
|
|
|
« Odgovor #52 poslato: Oktobar 24, 2007, 03:03:08 am » |
|
|
|
« Odgovor #53 poslato: Oktobar 24, 2007, 01:45:18 pm » |
|
|
|
« Odgovor #54 poslato: Oktobar 24, 2007, 03:06:55 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #55 poslato: Oktobar 24, 2007, 06:05:51 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Pošto naslov teme i nema veze s ovim, ide pod lock. A zainteresovani neka otvore temu utakmice LSK-a ili kako želite.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|