« Odgovor #30 poslato: Oktobar 19, 2007, 10:11:03 pm » |
|
Ivanch3
|
I onda normalno ta rukomet i košarka nemaju ni  pare 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #31 poslato: Oktobar 19, 2007, 10:14:37 pm » |
|
nisam_kao_on
|
pa to ti pricam.. daju u nerazvijene sportove pare, kao sto su fudbal i klikeranje, a ne daju tamo gde treba.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #32 poslato: Oktobar 19, 2007, 11:55:49 pm » |
|
|
|
« Odgovor #33 poslato: Oktobar 20, 2007, 01:57:54 am » |
|
nisam_kao_on
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #34 poslato: Oktobar 20, 2007, 05:52:18 pm » |
|
|
|
« Odgovor #35 poslato: Oktobar 21, 2007, 09:38:25 am » |
|
Ivanch3
|
Da Da to ti misliš da mene možeš da pobediš!!!! Ni gola ne možeš da mi daš!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #36 poslato: Oktobar 21, 2007, 01:56:25 pm » |
|
nisam_kao_on
|
da li da ja stavim off topic,ili ce neko umesto mene?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #37 poslato: Oktobar 21, 2007, 05:54:33 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Tema i nije nešto da ima nas koji mogu puno reći o tome. To je uglavnom to.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #38 poslato: Oktobar 21, 2007, 06:36:12 pm » |
choki
Naseljenik

Van mreže
|
e ljudi LSK naravno o5 izgubio 3-2 od Beske.Naravno sine ti se nisi kladio pa neces nista ni dobiti  utakmica trula da gore ne moze biti.Domacin zreo za 5 komada u prvom poluvremenu a ovi moji[kazem moji posto sam danas bio van spiska-hvala Bogu]ko da loptu videli nisu-i to sve naravno "mlade zvezde"tima.  i naravno sad ce me moj kum urnisati  a onda cu ja njega 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #39 poslato: Oktobar 21, 2007, 07:59:50 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #40 poslato: Oktobar 22, 2007, 05:35:51 pm » |
|
nisam_kao_on
|
ehhh, qkavci... 3-2...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #41 poslato: Oktobar 23, 2007, 11:11:54 am » |
|
Ivanch3
|
Bilo opet malo po guzi 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #42 poslato: Oktobar 23, 2007, 02:52:01 pm » |
|
Šuki
|
Uopsta ne verujem da je LSK mogao da izgubi OPET!! Steta sto nisi bio u ekipi, mozda bi i asistirao za neki gol... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #43 poslato: Oktobar 23, 2007, 03:42:01 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #44 poslato: Oktobar 23, 2007, 03:45:12 pm » |
|
Šuki
|
E pa onda su sigurno na dobrom putu! Je l istina da ti je kum najbolji asistent, ali za protivnicku ekipu?! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
|