« poslato: Mart 21, 2008, 03:33:34 pm » |
|
Šuki
|
Srpski plivač Milorad Čavić suspendovan je sa Evropskog prvenstva u Ajndhovenu zbog nošenja majice sa natpisom "Kosovo je Srbija" na ceremoniji dodele medalja. Disciplinska komisija LEN odlučila je da je majica koju je nosio šampion na 50 metara delfin i novi evropski rekorder "sadržala političku poruku" što je kršenje pravila te organizacije.
"Odlučili smo da suspendujemo gospodina Milorada Čavića sa prvenstva", piše u saopštenju disciplinske komosije.
Srpska plivačka organizacija kažnjena je sa sedam hiljada evra.
Čavić je trebalo da nastupi na 100 metara slobodno i 100 metara delfin. Iako neće imati pravo nastupa, odlučeno je da mu zlatna medalja neće biti oduzeta.
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Mart 21, 2008, 03:37:31 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Mart 21, 2008, 03:40:31 pm » |
|
Ivanch3
|
Pa dobro šta sad svakom se desi... Ko strelja taj i greši 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Mart 21, 2008, 09:17:34 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Штета, могао је да их олакша за још коју килу злата, лик је у страшној форми, на 50 метара би сигурно скинуо злато, овако... Ма решили се највећег конкурента за медаљу, једва су дочекали да га суспендују!  Ово ме заиста није изненадило, већ би требали да смо се навикли на овакав безобразлук. Треба му чим се врати у Србију дати медаљу три пута већу од те њихове златне!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Mart 21, 2008, 09:19:47 pm Abracus »
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Mart 21, 2008, 09:37:59 pm » |
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Mart 21, 2008, 09:42:03 pm » |
|
Ivanch3
|
Iskreno gledano.... ako se u svim sportovima zalaže za to da politika ne treba da učestvuje u sportu, onda je kazna možda i opravdana, ali ako se pogleda kako su navijači Bešiktaša i Efes Pilsena dočekali košarkaše Crvene Zvezde i Partizana, sa sve Albanskim zastavama i zastavama "Nezavisne Republike Kosovo" zašto su tu izostale kazne.....
Ako zakon postoji zašto onda nije jednak za sve?????
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Mart 21, 2008, 09:53:38 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Mart 21, 2008, 09:55:41 pm » |
|
Ivanch3
|
Možda zato......... hm nemam pojma zašto...... al samo da otkucam nešto kako bih pribeležio još jednu poruku 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Mart 21, 2008, 10:08:47 pm » |
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Mart 21, 2008, 10:15:29 pm » |
|
Šuki
|
Jos ako je Ivanova... Sa uzivanjem!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Mart 21, 2008, 10:16:46 pm » |
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Mart 21, 2008, 10:19:56 pm » |
|
Ivanch3
|
Daj bre jel sam ja najzgodniji za trpanje kad Bance nije tu??????
Manite me se bre......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Mart 21, 2008, 10:21:27 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Преузето са: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=03&dd=21&nav_category=11&nav_id=290190"Oslobodite Tibet - potpuno drugo pitanje" Sakadati kaže da je odluka disciplinske komisije adekvatna i da Čaviću neće biti oduzeta medalja, niti će biti poništen rekord koji je postigao na prvenstvu. Sakadati, međutim, nije mogao da odgovori na optužbe Čavićevog menadžera da on ne bi bio suspendovan da je, na primer, nosio majicu "Oslobodite Tibet". "To je potpuno drugo pitanje i ja ne mogu direktno na njega da odgovorim. To je pitanje za disciplinsku komisiju, koja bi razmatrala bilo kakvu žalbu. Naša pravila jasno govore da ne sme biti nikakve političke propagande na takmičenjima i moramo da se striktno pridržavamo te prakse." И сад шта рећи? Двоструки стандарди? Jack, You were right all along!!! Conspiracy!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Mart 21, 2008, 10:29:57 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Hello Jack, this is the agency! You have to go to Tibet. Your assignment will be to rename that country to Kosovo, we dont ask how. Just do it, soon as possible. quote from hitman 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Mart 21, 2008, 10:30:31 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|