« poslato: Maj 17, 2008, 06:37:53 pm » |
|
selenijum
|
Pa zar ni na jednom forumu necu pronaci temu Formula....Tachno nekad pochinjem da mislim da sam jedina.... Hajde sad, valjda ima josh neko ko prati....  Meni je jedan i jedini Kimi Raikkonen. Lik je lud, ludo vozi i boli ga uvo za sve shto se deshava oko njega. Legenda kaze  da su ga prije prvog njegovog nastupa u formuli probudili pola sata prije trke...  ICEMAN!!! 
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Maj 17, 2008, 06:50:32 pm » |
|
Šuki
|
Mislim da na ovom forumu niko ne gleda formulu sem Ivanch3 koji je koristi kao idealno sredstvo za uspavljivanje!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Maj 17, 2008, 06:52:24 pm » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Maj 17, 2008, 06:52:56 pm » |
|
Šuki
|
Ja nemam! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Maj 17, 2008, 06:54:55 pm » |
|
selenijum
|
Sad si me za'ebo....  Mada je uglavnom ljudima ovdje nepojmljivo da djevojka prati F1, a da zna vishe od njih...heheheehehe
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Maj 17, 2008, 06:56:01 pm » |
|
Šuki
|
Svakom se nesto svidja, ukusi su razliciti pa sto da ne. Ako ti se to svidja samo napred! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Maj 17, 2008, 08:26:03 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
 |
|
|
Mislim da na ovom forumu niko ne gleda formulu sem Ivanch3 koji je koristi kao idealno sredstvo za uspavljivanje!!  Хахахахахаха! Same here! F1 ми је била омиљена забава још од некадашњег Трећег канала, када је један и једини непоновљиви Вељко Петровић (чувен по свом меком изговору ж и ш!) коментарисао сваку трку! Ту је било динамике, уз оне асове типа Сене, Проста, Хила, а Мика Хакинен и Шумахер су тек почињали да шалтају брзине на тест вожњама... Сад ми није толико занимљиво. Уз оволико техничких ограничења, афера са шпијунирањем и намештањем резултата, више ништа изгледа не зависи од пилота. Све се своди на тактику са два или три пит-стопа, правилног одабира између 23 нивоа тврдоће гума (пардон- пнеуматика!  ), снаге мотора... Мислим, не бих да звучим к'о неки деда који стално виче како је некада било боље, али сада на прсте једне руке мож' набројати претицања и жешће потезе у трци, изгледа да више нема места личној иницијативи, да то тако назовем- сада је увек тим на првом месту а пилоти се држе команди које им стижу са пит вола к'о пијани плота, иначе ће бити  ... Могу директори комотно тако да узму даљинац и да сами возе по писти, који ће им возачи! Још један спорт којег су паре спонзора уништиле! 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Maj 17, 2008, 08:29:09 pm Abracus »
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Maj 17, 2008, 08:40:21 pm » |
|
selenijum
|
Tu si u pravu, shto je najgore.... Ja sam ko mala uvijek gledala sa starim sve dok Dejmon Hil nije prestao voziti...Pa pocheh ponovo pre par godina... Zato gotivim kimija, jebe se njemu shta se deshava okolo. Dodje, odveze trku, zbrza konferenciju i odeeeeeeeeeee.......... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Maj 17, 2008, 08:52:30 pm » |
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Maj 18, 2008, 09:30:38 am » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Maj 18, 2008, 10:41:55 am » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Него јел се то на овој прошлој трци Барикело опростио од F1? Јесам ја то добро разумео??? Nije nego je postao rekorder po broju odvozanih trka  Aaaaaaaaa то је! Хвала!!! Odgledam start, vidim ono što je zanimljivo, zakucam, i kroz san ako čujem da je nešto zanimljivo onda se budim Вала баш тако! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Maj 18, 2008, 10:46:16 am » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Maj 18, 2008, 01:00:36 pm » |
|
selenijum
|
Zadnja i predzadnja su bile relativno dosadne...Najjacha ove sezone mi je bila u Maleziji, ludo i nezaboravno...
Al ko shto kazesh Ivanch3 i meni se znalo desiti da zakunjam posle starta i da kroz san chujem povremeno da se neshto desilo... I ko ti je najdrazi od sve djece u F1???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Maj 18, 2008, 01:14:28 pm » |
|
Ivanch3
|
I ko ti je najdrazi od sve djece u F1??? Pa dok je vozio u Ferariju navijao sam za Edi Irvajna!!! Bio mi je skroz opičen. Posle mi je favorit bio Barikelo još dok je vozio u Džordanu... Ne moram ti reći koliko sam bio srećan što je u Ferari prešao  Sada mi je Masa favorit... Iako je boranija po kiši dobar je 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Maj 18, 2008, 01:19:15 pm » |
|
selenijum
|
Puno ljudi gotivi i Takumo Satu zato shto je stvarno bolesnik, to nit' gleda gdje vozi, nit' u shta ce udariti, samo pichi, ko da devet zivota ima... Ja ne mogu onog malog nafuranog egoistu Hamiltona ochima da vidim!!! Da vidish samo frke kad dragi i ja gledamo F1...On za tog malca navija, a ja za Kimija...mislim da cemo se potuci jednog dana  Jesam ga zajebavala kad Kimi onako neochekivano titulu...hihihihihih
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|