« Odgovor #30 poslato: Maj 19, 2008, 01:52:37 pm » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #31 poslato: Maj 19, 2008, 01:55:50 pm » |
|
Šuki
|
Prvo nije sumska liga, nego cetvrta liga.  Drugo ja sam tamo krenuo zbog sebe i to rekreativno.  A trece, nisam ni trazio, a ni dobio ni dinara! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #32 poslato: Maj 19, 2008, 01:57:35 pm » |
|
Ivanch3
|
Nisam mislio baš bukvalno šumska 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #33 poslato: Maj 19, 2008, 02:01:30 pm » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #34 poslato: Maj 19, 2008, 02:06:56 pm » |
|
Ivanch3
|
Pfff nemoj da se uobraziš puno  To nas dvojica stalno tako 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #35 poslato: Maj 19, 2008, 02:12:23 pm » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #36 poslato: Maj 19, 2008, 02:22:14 pm » |
|
Ivanch3
|
Pazi ti nje..... Mi ne volimo ufurane ovde na forumu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #37 poslato: Maj 19, 2008, 02:43:41 pm » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #38 poslato: Maj 19, 2008, 03:25:20 pm » |
|
Ivanch3
|
A ko kaže da je ovde ozbiljno??? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #39 poslato: Maj 19, 2008, 03:30:08 pm » |
|
selenijum
|
Da ste ozbiljni i bezze ne bih upravo pisala 108. poruku....Jebem mu misha ne mogu da vjerujem da sam do ove cifre stigla... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #40 poslato: Maj 19, 2008, 03:31:54 pm » |
|
Ivanch3
|
Što???? Zar je to toliko teško?? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #41 poslato: Maj 19, 2008, 03:34:55 pm » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #42 poslato: Maj 19, 2008, 03:36:12 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #43 poslato: Maj 19, 2008, 03:40:13 pm » |
|
Šuki
|
Dobro ti nama dosla i zadrzala se jos dugo! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #44 poslato: Maj 19, 2008, 04:40:40 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Мрзим људе који узимају дрогу, поготово граничаре!  Еј, вид'те како Хамилтон мења понашање кад види да га камера снима: 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
|