Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Sport
 LSK - Laćarački sportski klub
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: LSK - Laćarački sportski klub  (Pročitano 1127 puta)
« poslato: April 23, 2007, 02:29:35 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Za one koji nisu znali, LSK je osnovan još 1928. Osnovali su ga lacaracki gimnazijalci, radnici Varde i zanatlije. Inace, bio je na mestu gde je danas Dom kulture, a tek kasnije lacaracki paroh Milorad Vukajlovic je besplatno ustupio zemljište za fudbalsko igralište, gde se i danas nalazi. Prvi dresovi su bili crne košulje sa belim kopackama, a kasnije je došla zeleno-crna kombinacija. Malo ko zna, ali prvi kapiten je bio Mija Konjevic koji je i dan danas živ, i ima ravno 100 godina. Smiley
Prvi golman je bio Mauer.
Bekovi-Rada Simunovic i Toma Mauer
Halfovi-Fanovic i Pavkovic
Napad-Jova Lazarevic, Mija Konjevic i Rajko Jovicic

Osnivaci kluba su bili - Jova Lazarevic - Dumer, Rada Simunovic-Selja, Dobra Klickovic, Mija Konjevic i Rajko Jovicic.
Sačuvana

« Odgovor #1 poslato: Avgust 30, 2007, 08:29:15 pm »
sremac4ever
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

Сине,знам да не пратиш баш спорт(можда не у оној мери са којом ја то чиним  biggie) имам једно питање????

Пратим резултате СРЕМА у лиги телеком Србије(друга лига),ево видим да су тренутно први на табели thumb up 1,па ме интересује у којој се лиги такмичи ЛСК???

Ако сазнаш,молим те одговори ми,можда пронађем информације о резултатима.Ако имаш неки линк,још боље   thumb up 1

Мислим,не питам само тебе,ако може и неко други да ми помогне онда супер. klanjam se

поздрав још једном,из данас,ПАКЛЕНО ВРУЋЕ Канаде!!!

хвала.
Sačuvana
« Odgovor #2 poslato: Avgust 30, 2007, 08:42:49 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Pa pazi ovako, prošle godine su bili dobri, uzeli su kup, čini mi se da su bili drugi na tabeli. Sada je mlada ekipa, pa i ne ide baš. Ja sad ne znam, to je Vojvodjanska liga neka, uglavnom sortirani su po okruzima i slično. Tipa igra se sa Šidom, Indjijom i ta okolina. Negde izmedju Novog Sada i BG.

Link...
Sremske novine pišu o tome. http://www.sremskenovine.co.yu/ Mada ne verujem da ćeš naći sad nešto o tome, jer su tek počeli sa sajtom. U stvari nećeš ništa naći. Ne znam gde drugde.

P.S.
I ovde je vrućina... bored
Sačuvana

« Odgovor #3 poslato: Avgust 31, 2007, 08:53:58 am »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Колико ја пратим нашег ЛСКа, а морао сам одувек да га пратим (породична црта- мој деда је дуго играо бека по оснивању клуба, а ујак је био један од најбољих центархалфова којег је клуб икада имао  thumb up 1 ), могу да ти кажем да је ЛСК тренутно у лиги која се зова ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА – ЈУГ.
Толико о лепим вестима.
Нажалост, после два одиграна кола, тренутно смо на 16. месту, да не кажем на последњем, са гол разликом 1:8. Управо смо изгубили од Агроруме у гостима резултатом 4:1 за румљане  maddy, али зато сад играмо са Полетом, валда ћемо се ту искупити!

Јављам се ускоро са бољим вестима!
Sačuvana

When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
« Odgovor #4 poslato: Decembar 14, 2007, 01:48:53 pm »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

A u ovoj sezoni su zadnja rupa na svirali  Cheesy
Živio rukomet!!!!!  thumb up
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
« Odgovor #5 poslato: Decembar 25, 2007, 11:48:27 am »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Али ипак- фудбал...!

Sačuvana

When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
AERO KLUB SREMSKA MITROVICA Razno « 1 2 3 » Abracus 35 1717 Poslednja poruka Avgust 07, 2008, 03:06:31 pm
Ivanch3
Tigra Design by TurkLoRD