« poslato: Jun 16, 2007, 09:07:38 pm » |
sremac4ever
U prolazu
Van mreže
|
Pa da otvorim i JA  jednu temu.Najlepsa utakmica????Za ljubitelje sporta.Pisite,koju utakmicu pamtite??? Koje su vam uspomene najlepse??? Nije bitan tim,nije bitno KADA i GDE??? BITNO JE DA STE JE ZAPAMTILI,DA STE UZIVALI... NIJE bitno da li ste gledali prenos,da li ste pratili "uzivo".....BITNO JE DA PAMTITE!!! Da pocnem,evo ja,MONTREAL 2005,finale vaterpolo turnira 8-7 za SRBIJU!!!!Nas,pun "stadion".Nase zastave,ljudi placu,himna...Ludilo... Indijanapolis 2002!!! Finale-SCG-Argentina,izlazim iz dvorane gde se igralo,jedno 5000 ljudi ispred u "cekaonici" i zvoni "SRBIJA",zastave na sve strane,americki policajci na konjima dizu TRI prsta,nasi navijaci se penju na "konje" uz osmehe,policija zbunjena,Divac igra uz "Djurdjevdan ",svi u transu,Gurovic mi pokazuje "tetovazu" dok sa 10 momaka ispija pivo....LUDILO....NIKADA NECU ZABORAVITI...Nikada ponosniji nisam bio.... (Montreal 2005) )
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Jun 16, 2007, 09:23:30 pm sremac4ever »
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Jun 16, 2007, 09:26:58 pm » |
sremac4ever
U prolazu
Van mreže
|
I onda sledi za "stariju" ekipu Radanovic i utakmica protiv Bugarske u Splitu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Jun 17, 2007, 01:42:12 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Finale Svetskog prvenstva u košarci Jugoslavija - Litvanija. Mi u najjačem sastavu gazimo sve oko sebe, sećam se Marčiljonisa i Sabonisa, kako su igrali, ali ništa im nije vredelo protiv Saleta Djordjevića, Divca, Danilovića, Rebrače, Bodiroge... Jok.  Druga mi beše "Partizanove bebe" 98' protiv Lacia. Jes bilo 0:0, al mi je utakmica ostala u sećanju zato što prvi put u našem fudbalu protiv takvog tima smo stvarno igrali svoju igru, napadali, imali šansi. Lacio je dobio na JNA sa 2:3, ali je Partizan pokazao hrabrost  koja se retko (ne)vidja u igrama naših domaćih timova, a kamoli reprezentacije. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Jun 17, 2007, 01:45:37 pm SIN »
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Jun 20, 2007, 10:54:13 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Ова данашња против Белгијанаца-  !!! СВАКА ЧАСТ МОМЦИ!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 08, 2007, 11:46:26 pm » |
|
nisam_kao_on
|
kosarka srem-partizan.. i ja prvi put medj vatrenim navijacima, da vidim kakav je osecaj.. partizan je dobio za dlaq taj mec...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 09, 2007, 01:34:49 pm » |
|
Suki
|
Finale Jugoslavija-Rusija na Olimpijskim igrama 2000-te! Fenomenalni komentari utakmica, Rusi do tad odlicni, Ali nesu imali sanse protiv VELIKOG VLADIMIRA, SVETOG VASILIJA OSTROSKOG, IVANA GROZNOG, SVETOG NIKOLE, KVISKA VUJEVICA!!!!  verujem da se svi secaju ovih komentara! Ponos i dika ove zemlje!! Svaka cast za sve sto je ta generacija uradila za popularisanje odbojke!!! LEGENDE!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 09, 2007, 01:37:10 pm » |
|
nisam_kao_on
|
naravno da se neki secaju toga! ali i kosarkasa, a ne ovih sad maminih i tatinih razmazenih sunova.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 09, 2007, 01:38:02 pm » |
|
nisam_kao_on
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 11, 2007, 10:39:49 am » |
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 11, 2007, 03:43:26 pm » |
|
nisam_kao_on
|
nekad.. a sad ne mozemo zeznuti ni angolu.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 24, 2007, 03:56:49 am » |
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 24, 2007, 04:11:40 pm » |
|
Ivanch3
|
Družeeee Admineeeeee!!!! Opet ružna reč a samo mene opominješ 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 26, 2007, 06:11:41 pm » |
|
Ivanch3
|
Zvezda - Bayern 2:3....... Još uvek plačem zbog to poraza......  Ali pokazali su kako se igra..... šteta što nisu izdržali svih 90 minuta.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Oktobar 26, 2007, 11:47:54 pm » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Na mreži
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Ko vam je kriv što ne navijate za Partizan 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Oktobar 27, 2007, 10:56:47 am » |
|
|
|
|