Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Sport
 Snimak privodjenja Dragana Džajića
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Snimak privodjenja Dragana Džajića  (Pročitano 1039 puta)
« poslato: Februar 07, 2008, 11:32:41 am »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Sramota...

Sačuvana

« Odgovor #1 poslato: Februar 07, 2008, 05:11:42 pm »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Ma bruka i sramota!! Ali i treba tako, ko god je krao MARŠ U ZATVOR!!! Ljutko 3 Ljutko 3 Ljutko 3
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #2 poslato: Februar 11, 2008, 11:50:19 pm »
Dejan_
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ja sve mislim da je ovo medijska pompa, zvali medije da snimaju kako dvojici penzosa stavljaju lisice i stavljaju ih u vozilo kao da su ne znam koji likovi. Dzaja i Cvetko su gospoda i cenjeni ljudi, bilo je dovoljno da im uruce poziv i dosli bi sami. Ista je prica bila i kad su priveli Damjanovica i ne znam koga, i izasli su i nista od svega toga nije bilo, covek kao da nije bio priveden. Da mene neko tako smori za medalju i drzi u pritvoru ni za sta....pa tuzio bi ih do groba.  biggie
Ja licno ne verujem u to sto se prica, ali ako je istina...u mojim ocima ce imati isti status kao...Legija recimo. 
Ako ne nadju nista i ovaj put, svima je jasno da se neko okomio na Zvezdu. Dobro znamo cije jos rukovodstvo nije ni pomenuto...
Sačuvana

Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu..
Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
« Odgovor #3 poslato: Februar 12, 2008, 08:54:31 am »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

To rukovodstvo je prvom prilikom zbrisalo iz zemlje i ko zna da li ce se vracati!!! Ljutko 3 Ljutko 3
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #4 poslato: Februar 12, 2008, 12:17:28 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Neko možda ne želi da poveruje u ovo što se dogadja, ali priznaće ovo. Fudbalska mafija, evo vam emisije na youtubu, insajder - pravila igre.

Sačuvana

« Odgovor #5 poslato: Februar 14, 2008, 09:26:58 pm »
Dejan_
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Odgledao sam 4. epizodu Insajdera o fudbalskoj mafiji.Sto kaze nas narod:vrana-vrani oci ne vadi!Taj Ivan Curkovic se tako dobro brani u emisiji Insajder da i o obicnom laiku bi postao sumnjiv.Zecevic bezi iz zemlje i ostavlja Curkovica da isprica srceparajucu pricu kako su oni morali da se dovijaju u vreme sankcija.Na kakvoj je covek bio funkciji a nicega se ne seca,ma daj..Zatvoriti Curkovica i ostalu bratiju u centralni zatvor toliko dugo dok mu se secanje ne povrati.Normalan svet se kaznjava i za najmanju sitnicu a dokazane lopuze i hostapleri ni za najveci kriminal.Bruka i sramota za srpski sport! thumb down thumb down thumb down
Sačuvana

Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu..
Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
« Odgovor #6 poslato: Februar 14, 2008, 09:58:35 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Evo vam Ćurkovićev komentar...  Smeh

Sačuvana

« Odgovor #7 poslato: Februar 15, 2008, 08:23:33 pm »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Gleda covek kako hapse dzajica i kaze: "Kakav igrac, i dalje moraju dvojica da ga chuvaju!"

« Poslednja izmena: Februar 15, 2008, 08:37:44 pm Abracus » Sačuvana

When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
« Odgovor #8 poslato: Februar 15, 2008, 08:42:43 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Gleda covek kako hapse dzajica i kaze: "Kakav igrac, i dalje moraju dvojica da ga chuvaju!"

lol lol lol
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Tigra Design by TurkLoRD