« Odgovor #15 poslato: Jul 10, 2007, 03:28:41 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Dosao covek u javnu kucu, i upute ga "oni" na sprat. Popne se on tamo, kad ugleda nesto crveno na stolu. Misleci da je to paradajz on ga pojede. Pokuca on na jedna vrata. Kad ga "dama" ugleda, ona vrisne i pobeze. Pokuca on na druga vrata. Kad ga "dama" ugleda, ona, takodje, vrisne i pobeze. (to se ponovi vise puta cut & paste) Na kraju ode on kod "madam", da vidi sta ne valja. Popne se ona na sprat, pa se vrati i upita ga "Sta ste uradili sa onim komadima sa stola?" "Paradajzom mislite, pa pojeo sam!" "COVECE! Pa to su abortusi!"
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ruku spasa kao u bajci, meni si pružila. Tvoj sam dužnik, čime da platim što si zaslužila. Za tvoju sreću moliću se svaki dan, i sve dok živim biću ti zahvalan.
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Jul 10, 2007, 03:30:09 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
- Jel' znas da mi pas ost'o bez nosa ? - U, jebote! Jadan. Pa kako sad mirise? - Grozno...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ruku spasa kao u bajci, meni si pružila. Tvoj sam dužnik, čime da platim što si zaslužila. Za tvoju sreću moliću se svaki dan, i sve dok živim biću ti zahvalan.
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Jul 10, 2007, 07:56:26 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Ulazi klinac u dnevnu sobu i kaže: • Mama, meni treba bicikl. • Ma nema šanse. • Ali maaama, cele godine sam vredno učio, evo ide leto, sva deca imaju bicikl, samo ja idem peške. • Ma ne dolazi u obzir! • Ali mama, to baš nije fer, ja tako želim bicikl. • Slušaj, dve stvari da razjasnimo odmah: prvo, od bicikla nema, ništa to da izbiješ sebi iz glave. Drugo, to što ja živim sa tvojim ocem ne mora da znači da možeš da me zoveš mama. • A kako da te zovem? • Zovi me čika-Zoki.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Jul 10, 2007, 07:57:09 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Kaže retardirano dete Perici: • Što me jebeš u zdrav mozak?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Jul 10, 2007, 07:57:54 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Kako se Saša Matić proveo na letovanju? Neviđeno!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Jul 10, 2007, 07:59:10 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Koja je sličnost između medicinskih sestara i leševa? I na jedne i na druge se pale bolesnici.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Jul 10, 2007, 08:00:53 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Koja je najbolja bolest? Skleroza - ne boli, a svaki dan čuješ nešto novo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Jul 10, 2007, 08:01:33 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Čovek se veoma loše osećao i otišao je kod doktora. Posle pregleda, ispostavilo se da je dijagnoza HAGS. Upita on doktora: • Šta je to HAGS? • To je kombinacija herpesa, AIDS, gonoreje i sifilisa. • Auh! Pa šta ćemo sada? • Stavićemo vas u jednu lepu, izolovanu sobu i hranićemo vas picom, špagetama i pomfritom. • I to će mi pomoći? • Ne verujem, ali ta vrsta hrane može lako da prođe ispod vrata.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Jul 10, 2007, 08:01:57 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Šta treba uraditi kada beba od tri meseca vrišti? Staviti jos vazelina!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: Jul 10, 2007, 08:03:10 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Vrati se žena sa pregleda kod lekara gde su joj rekli da će živeti još samo 12 časova, pa kaže mužu da bi volela da se poslednji put ljube divlje i strasno, čitavu noć, a muž odgovara: • Lako je tebi, ti sutra ne ustaješ rano...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: Jul 10, 2007, 08:04:57 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Otac grdi sina: • Kakve su vam to blesave igre! Još ćete razbiti glavu jedan drugome! Zar se ne znate igrati normalno? U moje vreme smo se mi igrali lepih igara. Moj drug stavi sebi jabuku na glavu i ja uzmem luk i strelu i onda.... eh.... da.... danas bi mu bilo 45 godina...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: Jul 10, 2007, 08:06:26 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
- Razgovaraju gluvi, slepi i šepavi na fudbalskoj utakmici. Gluvi: • Čuo sam da će sad biti frke. Slepac: • Videćemo! Šepavi: • Ako bude frke, bežaćemo!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: Jul 10, 2007, 08:06:59 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Zašto pedofil tuca decu u mraku i tišini? Da dobro čuje kako puca karlica...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #28 poslato: Jul 10, 2007, 08:07:51 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
U skrovitom delu parka, pod drvetom gde je najlepša, najmekša trava, ulovi komunalac momka kako kopa. Komunalac drekne: • Šta to radiš, mladiću? • Čekam devojku, imamo sastanak. • Ma, zašto kopaš? • Ima grbu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #29 poslato: Jul 10, 2007, 08:11:39 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Studenti došli na ispit iz patologije. Profesor: • Donesite mrtvaca! A sad, dragi studenti, sada ćete morati učiniti isto što i ja, da vidim da li ste gadljivi i domišljati! Profesor turne prst u anus mrtvaca i poliže ga a zatim kaže studentima da učine isto. Nakon što su svi studenti to ponovili, on veli: • Kolege, vidim da niste gadljivi, ali ni domišljati! Ja sam gurnuo srednjak, a polizao sam kažiprst!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|