Laćarak
+ Laćarak » Ostale teme » Vicevi
 Fuj, bljak i naprosto odvratno;-)
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: 1 2 [3] 4 5   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Fuj, bljak i naprosto odvratno;-)  (Pročitano 3495 puta)
« Odgovor #30 poslato: Jul 10, 2007, 08:16:29 pm »
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Srki the Boy

Dragi Deda Mraze,

Mora da si iznenađen što ti pišem danas, posle praznika, ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to baš od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim novogodišnjim željama. Pisao sam Ti da želim bicikl, rolere, Matchbox pistu s autićima i Sony Playstation. Rasturao sam se od učenja cele godine, nijednom nisam zakasnio a čak sam dolazio i ranije u školu da bih pomagao drugarima oko zadataka. Bio sam najbolji učenik u razredu a osvojio sam i prvo mesto na republičkom takmičenju mladih matematičara. U celom naselju ama baš niko se pristojnije nije ponašao od mene, ni moj stariji brat Steva, ni mama ni tata, komšije da ne pominjem. Išao sam u crkvu svake nedelje u jedanaest sati, popa samo što nije udarila kap kada bi me ugledao ali sam i to preživeo. Čak sam i bakama i dedama pomagao da pređu preko ulice i dobio značku "Najbolji mali policajac". Pošto iz navedenog i najveća budala može da zaključi da sam tokom cele prošle godine bio dečak za primer, sada bih želeo da tebi, dragi Deda Mraze, postavim nekoliko pitanja:

Kako si uopšte imao muda da mi posle svega ispod jelke ostaviš usrani YoYo, jebale te čarape sa znakom Matrix-a i one Lego kocke. Imaš li ti uopšte mozga u toj debeloj glavi? Zar misliš da sam se ja cele jebene godine mučio i trudio nizašta, jebali te pokloni. Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, pička ti lepa materina a onom pederu Jovi od prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl iako ih već ima tri, keva mu se kara sa šefom pa zaradila, jebi ga... Nemoj slučajno da se zajebeš pa da naredne godine probaš da se ufuljaš kroz dimnjak u moju kuću. Sjebaću te kao mladog majmuna, kretenu jedan bradati. A od onog tvog jelena ću kobasice da napravim, pa ćeš morati peške do jebenog Severnog Pola, isto kao što sad i ja pešacim jer mi nisi doneo bicikl. Teraj se u kurac Deda Mraze, i samo da znaš da ja sve pamtim a sledeće godine ću ti se slatko najebati majke, pederu jedan debeli i bradati.
Sačuvana

Ruku spasa kao u bajci,
meni si pružila.
Tvoj sam dužnik, čime da platim
što si zaslužila.
Za tvoju sreću moliću se svaki dan,
i sve dok živim biću ti zahvalan.
« Odgovor #31 poslato: Jul 10, 2007, 08:20:44 pm »
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Srki the Boy

Nesrećno dete plače i u očajanju pita majku:
• Mama, šta da radim kad imam rak na mozgu?
• Ne brini sine, vodim ja tebe u banju na kupku od blata.
• Zašto, mama, hoće li to da mi pomogne?
• Ne, nego ćeš da se navikneš na zemlju!
Sačuvana

Ruku spasa kao u bajci,
meni si pružila.
što si zaslužila.
« Odgovor #32 poslato: Jul 10, 2007, 08:42:54 pm »
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Srki the Boy

• Mama, mama, zašto maca smldi?
• Zato, zlato mamino, što je maca mrtva već deset dana, a i frižider nam ne radi baš najbolje.
• Mama, mama, zašto maca mltva?
• Zato što je kuca maci odgrizla glavu!
• Mama, mama, a zašto kuca maci odglizla glavu?
• Zato što je kuca bila mnogo gladna. 6 dana je jela samo pesak i trinu!
• Mama, mama, a zašto kuca jela pesak i tlinu?
• Zato što je kuca bila nevaljala. Oborila je lavor sa dekinim kostima i igrala se sa dekinom lobanjom!
• Mama, mama, a šta je to veštica?
• Objasniće ti mama posle večere, a sada budi dobra devojčica, stavi nogu na panj i ako ne budeš vrištala kao prošli put, daće ti mama najslađe parče od tabana!
Sačuvana

Ruku spasa kao u bajci,
meni si pružila.
što si zaslužila.
« Odgovor #33 poslato: Jul 10, 2007, 08:44:27 pm »
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Srki the Boy

Šta je to crveno, sluzavo i penje se po ženskoj nozi?
Nostalgični abortus.
Sačuvana

Ruku spasa kao u bajci,
meni si pružila.
što si zaslužila.
« Odgovor #34 poslato: Jul 10, 2007, 08:53:50 pm »
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Srki the Boy

Kako druge odvratiti od pričanja viceva

Sve je to lepo i krasno, pa ćete i Vi, svakako, mnogo puta zabaviti i sebe i društvo pričanjem nekih od ovih viceva... ali kako druge odvratiti od pričanja viceva, zlu ne bi trebalo? Kako obeshrabriti konkurente?

E, pa - bar u tom pogledu nemate razloga za brigu!!! Jer u svetu su već razrađeni efikasni metodi koje možete primenjivati u nepoštednoj borbi za tržište viceva. Treba samo da ih dobro proučite, kako biste primenili neki od tih zahvata čim bi neko u vašem prisustvu pokušao da plasira neke od originala sa prethodnih stranica.

Uzmimo, primera radi, vic o dami čiji sinčić stalno pravi neugodne gafove. I eto, toj dami treba da dođe na večeru neki fini gospodin koji ima ogroman, nabrekao, crven nos. Zato majka od ranog jutra bezbroj puta upozorava sina da ni slučajno ne pomene nos toga gospodina. Tokom večere, domaćica je sve vreme vrlo napeta i nespokojna, u strepnji da se njenom sinčiću ne otme neka reč u vezi sa zabranjenom temom, ali se mali ponaša kako se samo poželeti može. Pred kraj večere, već opuštena, domaćica se obraća gostu, servirajući mu kafu: "Koliko kocki šećera želite da Vam stavim u nos?"

PRVI SLUČAJ: vic vam je poznat!

Ako je neko u društvu počeo da priča taj vic, a vi ga već znate - nemojte mu to reći. Time ionako ne biste postigli bogzna šta, jer bi on, iako malčice zbunjen, samo brže-bolje pribegao pričanju nekog drugog vica, pa ste opet na istom. Bolje ga neko vreme pustite da priča. A onda, primenite jedan od sledeća dva metoda koja vam stoje na raspolaganju:
Direktan metod:
Kad taj što priča stigne otprilike do sredine vica, umešajte se: "A je l' to onaj vic gde domaćica pita gosta hoće li da mu stavi šećer u nos?"
Sadistički metod:
Slušajte ga sa pažnjom, ljubazno nasmešeni. A onda, kad on već stigne do same poente, recite je sami.
Pričalica: "...A onda, domaćica se okrene gostu pa ga upita..."
Vi: "...koliko kocki šećera želite da vam stavim u nos?"

To je udarac koji ne može ostati bez najtežih posledica: pričalica, ponižen, jedino uspeva da vas ošine besnim pogledom, a onda se naglo povlači prepuštajući vam teren.

DRUGI SLUČAJ: ne znate vic!

I tu ima više metoda koji će obeshrabriti i najornijeg pričalicu. Navešću vam dva osnovna:
Metod smeha u pogrešnom trenutku:
Postarajte se da izgledate kao idealni slušalac, koji sa uživanjem guta svaku reč onoga ko je započeo da priča vic:
Pričalica: "To je vic o jednoj gospođi čiji sin stalno pravi neugodne gafove. Kod nje treba da dođe neki gost što ima ogroman, nabrekao, crven nos..."
Vi: "Hahahahaaaa! Stvarno dobar vic! Moraću da ga zapamtim!"
Pričalica: "Ali ne, sačekajte, još nije gotov!"
Vi (kao iznenađeni): "Šta? Nije? A ja sam mislio... Izvinite. Samo nastavite, molim vas!"
Pričalica (pogleda vas pomalo nepoverljivo, pa nastavi): "Hmm... Nego, gde sam ono stao? A, da! ... Ta dama bezbroj puta upozorava svog sina da nipošto ne kaže ništa u vezi sa nosom toga gosta..."
Vi: "Hahahaaa... hohooo! ... Šta? ... Ima još? Oh, izvinite!"
Pričalica će vas tu zgromiti pogledom, obrisaće znoj sa čela, pa će nastaviti da priča nervozno se vrpoljeći na stolici. NE UZNEMIRAVAJTE ga više do kraja.
Pričalica: "... A domaćica ga onda pita - "Koliko kocki šećera želite da vam stavim u nos?"
Vi ostajete nemi.
Pričalica (ponavlja): "Pita ga, kažem - "Koliko kocki šećera želite da vam stavim u nos?"
Vi (nasmešeni, nestrpljivi da čujete nastavak): "Dobro, a onda?"
Malo njih preživi ovaj metod. Ali postoji i drugi metod, isto toliko efikasan.

Metod potpunog nerazumevanja:
Pustite pričalicu da sve kaže do kraja. Stupite u akciju tek kad ispriča i poentu:
Pričalica: "A onda se domaćica obrati gostu i upita ga - "Koliko kocki šećera želite da vam stavim u nos?"
Vi: "U nos?"
Pričalica: "Da, u njegov nos!"
Vi (pomalo začuđeni): "Ali zašto bi ona htela da mu stavi šećer u nos?"
Pričalica: "Zaboga, niste razumeli, pa stvar je u tome što..."
Vi: "Pa da, zato bih i želeo da mi se to objasni."
Pričalica: "Ali ona i ne želi da mu stavi šećer u nos! U tome i jeste vic!"
Vi: "Ipak, sami ste rekli da je htela da mu stavi šećer u nos!"
Posle još nekoliko sličnih replika, pričalici će se oteti i koja krupnija reč, pa će se, ljut i postiđen, povući sa bojišta, što vam je i bio cilj!

Ima i drugih metoda da se ućutkaju oni što pričaju viceve, ali, eto, još nije pronađen pouzdan metod kojim bi se obeshrabrili oni što objavljuju viceve u novinama, knjigama, ili web sajtovima Smiley))

Sačuvana

Ruku spasa kao u bajci,
meni si pružila.
što si zaslužila.
« Odgovor #35 poslato: Jul 12, 2007, 10:46:59 am »
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ako me voliš, idi od mene. . .

Sreco bas su ti "simpaticni" vicevi  lol. Samo...molim te nemoj vise  smile
Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #36 poslato: Avgust 11, 2007, 11:23:40 pm »
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Srki the Boy

Igraju se dve devojčice na ulici i jedna uzme neki štap i kaze

''Moj tata ima ovoliki k%rac".

A ova druga će:

''Moj nema toliki ali svejedno boli".
 scared
Sačuvana

Ruku spasa kao u bajci,
meni si pružila.
što si zaslužila.
« Odgovor #37 poslato: Avgust 30, 2007, 10:52:30 pm »
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Razgovaraju dva pecarosa:
- Znas li da sam se ozenio?
- Jel? Pa kakva ti je zena? Je li lepa?
- Pa... nije...
- A je li bogata?
- Ma kakvi.
- A je li pametna?
- Jok, glupa je ko noc.
- Pa sto si je ozenio?
- Ima gliste.
Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #38 poslato: Avgust 30, 2007, 10:56:04 pm »
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Srki the Boy

thumb up
Sačuvana

Ruku spasa kao u bajci,
meni si pružila.
što si zaslužila.
« Odgovor #39 poslato: Avgust 30, 2007, 10:56:08 pm »
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Kopa vampir po kantama za smece i naidje mu prijatelj, te ga pita:
- Sta trazis?
- Iskoriscene tampone.
- Sta ce ti bre to?
- Ma, pusti, mali se prehladio, treba mi za caj!
Sačuvana

« Odgovor #40 poslato: Avgust 31, 2007, 12:09:36 am »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Na mreži Na mreži

If you can dream it, you can do it!

Bravo sestro, bravo!  thumb up 1
Sačuvana

« Odgovor #41 poslato: Septembar 09, 2007, 11:57:14 am »
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jedan bračni par odlučio je ove zime provesti nedelju dana u južnim krajevima. Iz poslovnih razloga, muž je otputovao jedan dan pre svoje žene.
Kada je stigao, ušao je u hotelsku sobu, izvadio laptop i odmah poslao e-mail svojoj ljubljenoj supruzi. Međutim u e-mail adresi izostavio je jedno slovo pa je e-mail stigao udovici koja je upravo sahranila svoga muža.
Ta ista upravo pregledala poštu svoju, kako bi eventualno pročitala saučešća svojih prijatelja i poznanika... Tada u sobu ulazi njezin sin i vidi majku kako onesvešćena leži na podu.

njegov pogled pada na monitor gde stoji:
"Za: moju preostalu ženu
Od: njenog prerano otputovalog muža
Predmet: stigao sam

Najdraža,stigao sam . Već sam se snašao i vidim da je sve spremno za tvoj sutrašnji dolazak!Želim ti lep put i očekujem te. S ljubavlju tvoj muž!

P. S. Pakleno je vruće ovde dole!!!!!
 budala
Sačuvana

« Odgovor #42 poslato: Septembar 14, 2007, 01:31:23 am »
Suki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Na mreži Na mreži

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Odusevio sam se na ovo poslednje!!!!!Xaxaxaxaxaxa!!!! thumb up thumb up
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #43 poslato: Septembar 15, 2007, 07:36:56 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Na mreži Na mreži

If you can dream it, you can do it!

Da, ovo je super!  thumb up
Sačuvana

« Odgovor #44 poslato: Septembar 26, 2007, 01:51:56 am »
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Zove Cigo hitnu pomoć:
- "Dođite brzo sin mi je proguto kondom!"
Nakon par minuta...
- "Halo, hitna pomoć?!? Ne morate dolaziti, našao sam drugi!"

budala budala budala
Sačuvana

Stranice: 1 2 [3] 4 5   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Tigra Design by TurkLoRD