« Odgovor #45 poslato: Oktobar 04, 2007, 11:07:31 am » |
|
Ivanch3
|
Imao ciga petoro dece sve muske. I vremenom njima zatrebalo jos jedno da mogu lepo da igraju fudbala. I pocnu oni napadati cigu da im napravi jos jednog. I napravio ciga njima jednog. Proslo jedno 7 godina mali taman stasao da brani. I tako lopta odleti u bunar i mali Bata ide da je dohvati. Medjutim on upade u bunar i udavi se. Ostali cigancici potrcase kod tate i vicu: "Tata, tata, tata, tata, TATA!!!!! Udavio nam se mali Bata" A ciga na to odgovara: "E dugo vam je i trajao"!!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #46 poslato: Oktobar 04, 2007, 11:14:50 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #47 poslato: Oktobar 31, 2007, 06:54:32 pm » |
|
Šuki
|
Srelo ciganče Deda Mraza pa ga pita: - Deda Mraze, daj jedan paketić nisam jeo ništa tri dana ! A Deda Mraz će: -Hohoho, ko ne jede nema paketić !
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #48 poslato: Januar 09, 2008, 10:03:48 am » |
bosnian in LA carku
U prolazu
Van mreže
e kad su i bosanci dosli da se bave poljoprivredom
|
Hoda Hitler konc logorom i odjednom oseti izuzetno jak miris karamela u vazduhu. Pogleda oko sebe i znacajno rece: -Mora da spaljuju secerase!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
debely bosnian
|
|
|
« Odgovor #49 poslato: Januar 09, 2008, 12:55:01 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #50 poslato: Januar 09, 2008, 02:27:29 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #51 poslato: Januar 10, 2008, 10:53:47 pm » |
|
Dejan_
|
Izlazi ginekolog iz bolnice, nakon 72h rada. Oslanja se o zid, pali cigaretu, duboko uvlaci dim i izbacuje, zatvara oci i opusta se. Prilazi mu ciganka: - B'ate, daj mi evro, ti pokazem p*cku ! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #52 poslato: Januar 11, 2008, 11:48:30 am » |
|
|
|
« Odgovor #53 poslato: Januar 11, 2008, 12:27:30 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #54 poslato: Januar 11, 2008, 02:34:41 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #55 poslato: April 21, 2008, 10:20:05 pm » |
|
Dejan_
|
Ako se nekad osetis malen,zapostavljen i depresivan...Uvek se seti da si nekad bio najbrzi spermatozoid u svojoj grupi! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #56 poslato: April 23, 2008, 08:12:07 am » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #57 poslato: Maj 18, 2008, 02:36:10 pm » |
|
Ivanch3
|
hahaha Sad but True 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #58 poslato: Maj 19, 2008, 03:07:11 pm » |
|
selenijum
|
Pita pedofil djevojcicu: - "Kako se zoves?" Djevojcica odgovara: - "Zvjezdana, a ti?" Pedofil: - "Star Fucker."
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #59 poslato: Maj 19, 2008, 03:15:54 pm » |
|
Ivanch3
|
 To kao kad se pandur upoznaje sa ribom.... Pridje pandur i kaže: "Ćao, ja sam Srdjan" Riba odgovara:"Izabela" A pandur ko iz topa: "Iza ČEGA?????" 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|