« poslato: Januar 03, 2008, 01:29:24 am » |
|
Dejan_
|
Razgovaraju 2 Cigana: E bate, jesi čuo da Rolingstounsi dolaze u Beograd? Rolingstounsi, majke ti? Ma nabiće im Zvezda 5 komada!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Laku noć dame i gospodo. Eto, i ova predstava je završena. Nadam se da ste uživali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine. Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu, na nekoj drugoj predstavi, u nekom drugom cirkusu.
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Januar 03, 2008, 01:44:24 am » |
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Januar 03, 2008, 06:52:23 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Dobar vic, stari samo!  Od klipova, cigani su mi najjači! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Januar 03, 2008, 11:44:03 am » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Januar 03, 2008, 01:16:13 pm » |
|
Suki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Januar 05, 2008, 12:26:09 am » |
|
Dejan_
|
Čeka Eskim žensku sat, dva, tri... Malo, malo pa gleda na termometar: U pizdu materinu, ako ne dođe do -50 idem kući! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Laku noć dame i gospodo. Eto, i ova predstava je završena. Nadam se da ste uživali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine. Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu, na nekoj drugoj predstavi, u nekom drugom cirkusu.
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Januar 05, 2008, 12:33:33 am » |
|
Dejan_
|
Dobar vic, stari samo!  Od klipova, cigani su mi najjači!  najjace mi je kada prave reportazu o brusliju u ciganskom naselju 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Januar 05, 2008, 01:10:19 am » |
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Januar 06, 2008, 12:33:19 pm » |
|
Suki
|
Ali je interesantno slusati ih, posebno onaj mali kad treba da nabroji 5 domacih zivotinja!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Januar 26, 2008, 09:24:13 pm » |
|
Dejan_
|
Dodje Ciga na buvljak i prodavac mu ponudi detektor lazi za samo 100 dinara. Ciga se zacudi kako tako jeftino, i kupi ga posle kraceg razmisljanja. Dolazi on kuci a u tom trenutku dolazi i sin iz skole. -Sta si dobio iz matematike? - upita ga majka sa vrata. -Pet! -Tuuuuuuut! - oglasi se detektor lazi. -Ma, govori bre, sta si dobio? -Cetiri. -Tuuuuut! -Mamu ti jebem, govori! - nervozno ce majka. -Jedan. -Ja kad sam isla u skolu imala sam sve petice! - doda majka. -Tuuuuuuuuuuut! - ponovo se oglasi detektor. -Pa dobro, nisam, ali nisam imala ni sve jedinice. Ukljuci se i otac u pricu: -Kad sam ja is'o u skolu... -Tuuuuuuuuuuuuuuuuuut! - prekine ga detektor. -Pa, dobro, da sam is'o, nikad ne bi imao sve jedinice. -Ma nosi se bre, sta me napadas! - razurla se sin. A majka skoci: -Kako to pricas sa ocem? -Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Januar 27, 2008, 12:05:40 am » |
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Januar 27, 2008, 12:56:34 am » |
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Januar 27, 2008, 10:55:27 am » |
|
Suki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Februar 08, 2008, 01:21:58 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Februar 10, 2008, 07:38:09 pm » |
|
Dejan_
|
Pita uciteljica decu kako su dosli na svet. Jedno dete kaze da ga je donela roda, drugo da ga je donela tetka iz Amerike... Mali Cigo, sav tuzan, kaze: -Mi smo siromasni, mene je tata sam napravio.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|